Novinky ve vedení AOCR

Na valné hromadě AOCR, která se konala v rámci veletrhu Regiontour a GO v Brně, bylo dne 18.1.2018 zvoleno nové vedení AOCR. Ke změně došlo především kvůli změnám v jednotlivých destiančních společnostech a s ohledem na nové podněty v oblasti cestovního ruchu v ČR.

Novým předsedou asociace byl zvolen Ing. Jaromír Polášek, ředitel Jihočeské centrály cestovního ruchu, který na valné hromadě slíbil bavázat na dosavadní práci a posunout celou asociaci s ohledem na nově spouštěnou certifikace destinačních společností. Využít tak bude moci zkušeností z jižních Čech. Místopředsedou se nově stal Ing. Tomáš Čihák, ředitel Vysočina tourism a revizorkou účtů Mgr. Alena Horáková, ředitelka destiační společnosti Východní Čechy. Nový předseda poděkoval za zvolení a především dosavadní předsedkyni, která byla hlavním mototrem založení Asociace a nadále bude v rámci asociace fungovat jako její tajemnice.

Odběr novinek